E-bikes en Schoolfietsen proberen op Circuitpark Zandvoort!

 

We leggen elk jaar steeds méér kilometers af, mede dankzij de stijgende populariteit van elektrisch fietsen. Fietst u eigenlijk al elektrisch? Benieuwd of een elektrische fiets iets voor u is? Kom zondag 16 juni naar Zandvoort en dan is dit de ideale optie om hier achter te komen! Kom net als Max Verstappen langs start/finish, alleen dan niet met een Formule 1 wagen maar met de E-bike en/of Schoolfiets!

 

Na afwezigheid van een jaar wordt de traditie weer voortgezet tijdens de 7e editie van Cycling Zandvoort kunt u op de zondag testrijden, het circuitpark staat dan weer helemaal in het teken van de E-Bike en de Schoolfiets. Hét evenement voor jong en oud die altijd al eens elektrische fietsen en/of Schoolfietsen uit heeft willen proberen. Bezoekers kunnen Gratis parkeren en hebben toegang tot honderden verschillende elektrische fietsen uit de nieuwe 2019 collecties uitproberen op het grootste testparcours, namelijk op Circuitpark Zandvoort !

Schoolfiets, Mountainbike, Tourfiets of Speed Pedelec?

Gaat u voor een normale Schoolfiets, E-Bike, een E-MTB, of een Speed Pedelec of houdt u het toch liever bij een normale E-Bike die geschikt is voor uw rit naar het werk of een mooie fietstocht? Stap op één van de honderden aanwezige testfietsen en vind de fiets die perfect bij u past.

Onafhankelijk advies

Tijdens het Event kunt u onafhankelijk advies krijgen over aankoop, veiligheid en technische aspecten. Medewerkers van o.a. de ANWB zijn aanwezig. Maak een bewuste keuze voor de elektrische fiets en/of schoolfiets die bij uw wensen aansluit.

Meld je aan aan exposant, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

klik op:   https://cyclingzandvoort.nl/nationale-testdag